Näppärä & Kätevä

Toimitila­remontit

Toimitila­remontit ja tilamuutokset toiveiden mukaan

Ovatko toimitilasi päivityksen tarpeessa? Autamme yrityksiä mukautumaan muuttuviin tarpeisiin ja parantamaan työympäristön tehokkuutta ja viihtyisyyttä toteuttamalla toimitilaremontit toiveidenne mukaisesti. Toimitilaremontit voivat sisältää esimerkiksi tilojen uudelleenjärjestelyjä, seinien tai lattioiden uusimista, uusien tilojen rakentamista ja vanhojen tilojen purkamista. Toimitilaremontin tarkoituksena on parantaa työskentely-ympäristöä, hyödyntää tilan täysi potentiaali tai päivittää tila brändin ilmeen mukaiseksi.

Näin toimitila­remontti etenee

Onnistuneen toimitilaremontin avaintekijöitä ovat laadukkaat materiaalit ja ammattitaitoiset tekijät. Kestävän ja toimivan lopputuloksen takaamiseksi ehdottoman tärkeää on huolellinen suunnittelu sekä sujuva projektinhallinta.

Remontin suunnittelu

Suunnitteluvaiheessa määritellään remontin tavoitteet, laajuus ja budjetti. Suunnittelussa valitaan myös remonttiin tarvittavat materiaalit ja työkalut sekä laaditaan aikataulu.

Vanhan
purka­minen

Toimitilaremontti alkaa usein purkutyöllä, jossa poistetaan vanhat rakenteet ja kalusteet. Purku tehdään huolellisesti, jotta uusien rakenteiden ja kalusteiden asennus onnistuu paremmin.

Sisätyöt ja pinnat

Tämän jälkeen alkaa sisätyöt, kuten sähkö- ja putkityöt sekä pintatyöt kuten seinien ja kattojen maalaus tai tapetointi sekä uusien lattiamateriaalien asennus.

Kaluste­asennukset

Kun sisätyöt on saatu valmiiksi, voidaan aloittaa uusien kalusteiden, kuten keittiön kiintokalusteiden ja kylpyhuonekalusteiden asennustyöt.

Toimi­tilan viimeistely

Lopuksi tehdään viimeistelytyöt, kuten huolellinen siivous, viimeisten listojen ja yksityiskohtien asennus sekä mahdollinen pintakäsittely kestävän lopputuloksen takeeksi.

Toimitila­remontti näppärästi alan ammattilaiselta

Liiketilojen ja toimitilojen remontit voivat sisältää sähköjärjestelmien, ilmastointijärjestelmien ja vesihuollon päivittämisen itse tilan visuaalisen ilmeen päivityksen lisäksi. Tarjoamme kaikki remonttipalvelut saman katon alta ja tarvittaessa hyödynnämme luotettavia aliurakoitsijoitamme. Suoritamme työt sovitussa aikataulussa ja tavoitteenamme on aina ylittää asiakkaidemme odotukset. 

Ratkaisu toimitilojen muuttuviin tarpeisiin – tilamuutos

Yleinen syy toimitilaremontteihin on tilojen muokkaaminen vastaamaan muuttuvia tarpeita. Tilamuutos voi sisältää esimerkiksi uusien työtilojen luomisen, kokoustilojen lisäämisen tai avaamisen, yhteistyötilojen luomisen tai muokkaamisen, ja tilojen jakamisen. Autamme varmistamaan, että tilamuutokset ovat toteutettavissa ja että ne vastaavat turvallisuus- ja terveysvaatimuksia. Toteutamme muutostyöt tehokkaasti, mahdollisimman vähän liikeotimintaa häiriten.