Näppärä & Kätevä

Huoneisto­remontit

Toimitila­remontit ja tilamuutokset toiveiden mukaan

Huoneistoremontti on tärkeä osa taloyhtiön ylläpitoa ja arvon säilyttämistä. Huoneistoremontin kokonaisvaltaisessa toteutuksessa huomioimme taloyhtiön tarpeet ja toiveet sekä varmistamme, että remontti toteutetaan ammattitaitoisesti ja laadukkaasti. Kun taloyhtiö haluaa aloittaa huoneistoremontin, ensimmäinen askel on suunnitella ja määritellä remontin tavoitteet yhdessä taloyhtiön hallituksen kanssa. Tavoitteiden määrittelyn jälkeen teemme remonttisuunnitelman ja -budjetin, joka sisältää tarvittavat työt, materiaalit ja aikataulun.

Vahinko­sanee­raukset taloyhtiöille

Olemme apuna vahinkojen sattuessa ja tarjoamme tehokkaat vahinkosaneerauspalvelut. Erityisesti vesivahingot ovat yleinen syy rakennusten vahinkosaneerauksille, ja ne voivat aiheuttaa merkittäviä vaurioita rakennuksen rakenteille ja sisätiloille. Saneerausprosessi alkaa vahinkopaikan tutkimisella ja vaurion laajuuden määrittämisellä. Suoritamme tarvittavat korjaustoimenpiteet, kuten kosteudenpoiston, homeen torjunnan, rakenteiden kuivaamisen sekä tarvittavat rakenteiden korjaukset

Kosteiden tilojen remontit ja laatoitukset

Toteutamme laatoitustyöt niin seiniin kuin lattiaan. Laatoitus on suosittu valinta kylpyhuoneissa, keittiöissä sekä muissa kosteissa tiloissa, sillä ne kestävät kosteutta ja ovat helppoja pitää puhtaana. Hyvin toteutettu laatoitus takaa näyttävän sekä pitkäikäisen pinnan. Huolellisilla pohjatöillä varmistamme, että lopputuloksesta tulee kestävä. Hoidamme myös vedeneristystyöt korkealaatuisilla materiaaleilla, jotka noudattavat standardeja ja vaatimuksia.

Kaluste­asennukset laadukkaasti ja kätevästi

Asennamme remonttien yhteydessä uudet kalusteet huolellisesti ja tarkasti, jotta ne istuvat hyvin paikoilleen ja toimivat moitteettomasti. Suoritamme kalusteasennukset huolellisesti, jotta kaikki osat ovat oikein paikoillaan ja kalusteet ovat tukevasti kiinni. Teemme asennuksen yhteydessä myös hienosäädöt, jotta kalusteet toimivat optimaalisesti ja näyttävät hyvältä. Huolellinen kalusteiden asennus takaa paitsi niiden toimivuuden myös pitkäikäisyyden ja turvallisuuden käyttäjille.

Näin huoneisto­remontti etenee

Huoneistoremontin käynnistyttyä huolehdimme remontin toteutuksesta, valvomme työn etenemistä ja tarkkailemme laatua sekä turvallisuutta. Huolehdimme myös, että remontti on valmis sovitussa aikataulussa ja että se vastaa sovittuja tavoitteita ja laatukriteereitä. Huoneistoremontin kokonaisvaltaisessa toteutuksessa on tärkeää, että huomioimme taloyhtiön asukkaiden asumisviihtyvyyden ja turvallisuuden. Siksi pyrimme aina minimoimaan remontin aiheuttamat häiriöt ja varmistamaan, että remontin aikana asukkaat eivät joutuisi kärsimään remontista.

Remontin suunnittelu

Suunnitteluvaihe sisältää remontin tavoitteiden määrittämisen, budjetin asettamisen, tarvittavien lupien hankkimisen, aikataulutuksen ja suunnittelijan palkkaamisen, jos sellainen tarvitaan.

Vanhan
purka­minen

Kun suunnitelmat ovat valmiit, aloitetaan huoneiston purkutyöt. Tämä voi sisältää esimerkiksi seinien, lattioiden ja kattojen purkamista, putkien ja sähköjärjestelmien irrottamista ja tarpeettomien esineiden poistamista.

Pinnat ja asennustyöt

Purkutöiden jälkeen voidaan aloittaa sisätyöt, kuten sähkö- ja putkityöt sekä pintatyöt kuten seinien ja kattojen maalaus tai tapetointi sekä uusien lattiamateriaalien asennus.

Huolellinen viimeistely

Kun uudet rakenteet ja järjestelmät ovat paikallaan, aloitetaan viimeistelytyöt. Tämä sisältää esimerkiksi maalaamisen, lattian viimeistelyn, valaistuksen ja verhojen asentamisen sekä muut viimeistelyt.

Remontti­siivous

Remontin valmistuttua huoneisto siivotaan ja puhdistetaan perusteellisesti remonttitöiden jäljiltä, jonka jälkeen urakka luovutetaan tilaajalle.

Toimitila­remontti näppärästi alan ammattilaiselta

Liiketilojen ja toimitilojen remontit voivat sisältää sähköjärjestelmien, ilmastointijärjestelmien ja vesihuollon päivittämisen itse tilan visuaalisen ilmeen päivityksen lisäksi. Tarjoamme kaikki remonttipalvelut saman katon alta ja tarvittaessa hyödynnämme luotettavia aliurakoitsijoitamme. Suoritamme työt sovitussa aikataulussa ja tavoitteenamme on aina ylittää asiakkaidemme odotukset. 

Ratkaisu toimitilojen muuttuviin tarpeisiin – tilamuutos

Yleinen syy toimitilaremontteihin on tilojen muokkaaminen vastaamaan muuttuvia tarpeita. Tilamuutos voi sisältää esimerkiksi uusien työtilojen luomisen, kokoustilojen lisäämisen tai avaamisen, yhteistyötilojen luomisen tai muokkaamisen, ja tilojen jakamisen. Autamme varmistamaan, että tilamuutokset ovat toteutettavissa ja että ne vastaavat turvallisuus- ja terveysvaatimuksia. Toteutamme muutostyöt tehokkaasti, mahdollisimman vähän liikeotimintaa häiriten.

Scroll to Top