Näppärä & Kätevä

Maalaustyöt

Maalaustyöt Tampereen alueella

Suoritamme maalaustyöt sisätiloihin sekä julkisivuihin oman talon ammattilaisten voimin. Toimimme pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella. Laadukkaat maalit ja osaavat maalarimme varmistavat, että pinnat kestävät vuodesta toiseen siisteinä. Teemme kaikki pintatyöt maalausta myöten remonttien ja saneerauksien yhteydessä sekä omina urakoinaan. Palvelemme pääosin taloyhtiöitä ja rakennuttajia niin uudisrakennuskohteissa kuin saneeraus- ja remonttikohteissakin. Kysy lisää maalauspalveluistamme!

Maalaus antaa uuden ilmeen toimitilallesi

Ammattitaitoinen maalauspalvelumme tarjoaa ratkaisun toimitilojen ja liiketilojen maalaustöihin. Autamme valitsemaan kanssasi sopivat värisävyt ja pintaratkaisut, joiden avulla korostetaan tilan parhaita puolia ja luodaan haluttu tunnelma. Maalaustyömme suoritetaan huolellisesti ja tehokkaasti, minimoiden häiriöt toiminnallesi. Työskentelemme joustavasti aikataulujesi mukaan ja varmistamme, että projekti etenee suunnitellusti ja sovitussa aikataulussa. Huolehdimme myös siivouksesta ja jätteiden asianmukaisesta hävittämisestä, jotta voit keskittyä olennaiseen.

Maalaustyöt julkisivuihin ammattitaidolla

Toteutamme maalausurakat julkisivuihin niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin. Vahva kokemus erilaisista pinnoista, huolellinen pohjatyö ja tehokkaat työskentelytavat ovat valttejamme kaiken kokoisissa projekteissa. Julkisivumaalaus antaa rakennukselle tyylikkään ja houkuttelevan ilmeen, mutta toimii ennen kaikkea suojana. Halkeileva maali altistaa seinämateriaalin sääolosuhteille, mutta laadukkailla maaleilla ja ammattitaidolla suoritettu maalaus suojaa rakennusta pitkään. Seinien lisäksi suoritamme myös kattojen maalaustyöt.

Näin maalausurakka etenee

Maalaustyöt suunnitellaan aina huolella asiakkaan toiveita kuunnellen, jotta lopputuloksesta saadaan mieluisa ja kestävä. 

Kartoitus ja arviointi

Perusteellinen kartoitus on tärkeää, jotta voimme ymmärtää asiakkaan tarpeet ja toiveet sekä arvioida työn laajuuden ja mahdolliset erityisvaatimukset.

Pohjatyöt ja suojaus

Suojaamme kaikki pinnat, jotka eivät ole maalauksen kohteena. Tarvittaessa teemme myös puhdistus- ja tasoitustöitä varmistaaksemme, että pinta on tasainen ja maalauskelpoinen.

Maalaus­työt

Ammattitaitoiset maalarimme varmistavat tarkkuuden ja tasaisen peittävyyden koko maalausprosessin ajan. Käytämme vain korkealaatuisia maaleja.

Maalauksen viimeistely

Maalipinnan kuivuttua tarkastamme lopputuloksen ja teemme tarvittavat viimeistelytyöt varmistaaksemme, että pinta on täysin valmis ja virheetön.

Työn luovutus

Kun maalaustyöt on saatu päätökseen, huolehdimme siivouksesta ja poistamme suojaukset. Varmistamme, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen.

Scroll to Top