Näppärä & Kätevä

Saneeraus­palvelut

Kattavat saneerauspalvelut eri kohteisiin

 Saneerauspalveluihimme kuuluvat muun muassa huoneistoremontit, julkisivuremontit, toimitilaremontit ja radon- ja sisäilmakorjaukset. Saneerauspalveluiden avulla voidaan uudistaa vanhoja rakennuksia, parantaa niiden toimivuutta ja turvallisuutta sekä lisätä niiden arvoa.

Toimitila­remontit

Liiketilojen ja toimitilojen remontit ja tilamuutokset. Autamme luomaan työympäristöstä viihtyisämmän ja toteutamme toimitilaremontit laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Julkisivu­remontit

Modernisti toteutettu julkisivuremontti on ratkaisu rakennuksen ulkoasun päivitykseen energiatehokkaasti. Toteutamme rakennusten ulkopuoliset korjaus- tai uudistustyöt vuosien kokemuksella. 

Huoneisto­remontit

Toteutamme huoneisto- ja toimitilaremontit asuntoihin sekä muihin kiinteistöihin vankalla ammattitaidolla. Oli kyseessä sitten keittiöremontti, lattia- ja seinäpintojen uusiminen tai kylpyhuoneremontti, tavoitteenamme on aina ylittää asiakkaidemme odotukset.

Radon­korjaus ja sisäilma­korjaus

Korjaustyöt terveellisen sisäilman saavuttamiseksi. Toteutamme sisäilmakorjaukset ja radonkorjaukset ammattitaidolla kaikenlaisiin kiinteistöihin, kuten rivitaloihin, julkisiin rakennuksiin ja toimitiloihin.

Scroll to Top