Näppärä & Kätevä

Julkisivu­remontit

Rakennukselle pitkää ikää julkisivu­remontilla

Julkisivuremontti on merkittävä investointi kiinteistössä, jonka tavoitteena on lisätä sen arvoa, parantaa energiatehokkuutta ja ulkonäköä sekä pidentää käyttöikää. Suoritamme julkisivujen saneeraukset ja kattojen korjaukset taloyhtiöille ja muille kiinteistöille luotettavasti ja aikatauluja kunnioittaen. Julkisivun saneeraus voi sisältää monenlaisia töitä ja toimenpiteitä, jotka riippuvat rakennuksen iästä, kunnosta, käyttötarkoituksesta ja tarpeista. Aloitamme korjaushankkeet aina arvioimalla rakennuksen kunnon ja suunnittelemalla remonttitarpeet.

Julkisivuremontti lisää rakennuksen arvoa

Julkisivuremontilla pidennetään kiinteistön rakenteiden kestävyyttä ja ehkäistään kosteusvauroita uusimalla eristyksiä ja lisäämällä rakenteiden tuuletusta. Ensimmäinen asia, mitä ohikulkija rakennuksesta näkee, on sen julkisivu. Ulkoverhoussaneerauksessa teknisten parannusten lisäksi rakennuksen ulkonäkö kohenee ja sitä myöden myös kiinteistön arvo nousee.

Tyypillisesti julkisivujen korjausväli on noin 25–50 vuotta. Hyvissä ajoin suunniteltu ja tehty julkisivuremontti on kustannustehokasta ja säännöllisellä huollolla julkisivu säilyy siistinä ja ehjänä pitkään. Julkisivuremontti tuo viihtyisyyttä ympäristöön ja asuinrakennuksille vetovoimaa, mikä voi edesauttaa asuntojen myyntiä tai vuokrausta.

Korjaustyöt tehdään aina tarpeiden mukaan

Kokonaisvaltainen julkisivuremontti ennaltaehkäisee mahdollisia tulevia ongelmia. Julkisivuremontin aikana voidaan ulkoverhoilun lisäksi tehdä myös muita tarvittavia korjauksia, kuten parantaa ilmanvaihtoa tai korjata katon vuotoja. Näin voidaan ehkäistä tulevia ilmanvaihtoon tai kosteuteen liittyviä ongelmia ja vähentää korjauskustannuksia pitkällä aikavälillä.

Julkisivuremontti on usein merkittävä investointi taloyhtiölle. Otamme remonttien suunnittelussa ja toteutuksessa aina huomioon myös taloudelliset tekijät ja pyrimme etsimään optimaalisimman ratkaisun tilaajan tarpeisiin ja budjettiin nähden, aina laatu edellä.

Näin julkisivuremontti etenee

Julkisivuremontin kesto voi vaihdella suuresti sen mukaan, kuinka laaja remontti on kyseessä ja kuinka paljon korjaustöitä joudutaan tekemään. Korjaustarpeita arvioidessa annamme myös arvion urakan kestosta sekä kustannuksista.

Korjaus­tarpeen arviointi

Julkisivun uudistushanke käynnistyy nykytilanteen kartoittamisesta. Arvioimme ulkoverhouksen kunnon ja määrittelemme korjaustoimenpiteet.

Ulko­verhouksen suunnittelu

Valitsemme asiakkaan toiveita kuunnellen ulkoverhouksen materiaalit, jotka ovat kestäviä, tyylikkäitä ja sopivat ympäristöönsä sekä kunnioittavat rakennuksen yleisilmettä.

Vanhan verhouksen purkaminen

Vanha julkisivu puretaan ja poistetaan. Tässä vaiheessa tulee myös selvittää mahdolliset rakenteelliset vauriot, jotka on korjattava ennen uuden julkisivun asennusta.

Tarvittavien korjausten tekeminen

Tarvittavat korjaustyöt tehdään rakenteisiin ennen uuden julkisivun asentamista. Tämä vaihe sisältää muun muassa alustan tasoituksen ja paikkauksen.

Julkisivun viimeistely ja luovutus

Uusi julkisivu asennetaan paikoilleen. Tämä vaihe sisältää eristeen ja tuuletusritilöiden asennuksen sekä julkisivun viimeistelyn. Siivouksen jälkeen työ luovutetaan tilaajalle.

Kattotyöt ammattitaidolla

Suunnittelemme ja toteutamme kattoremontit ja kattohuollot Pirkanmaan alueella. Ammattilaisemme arvioivat katon kunnon perusteella remontin laajuuden ja suunnittelemme yhdessä parhaan ratkaisun kohteen vaatimusten mukaisesti. Hoidamme projektin kuntokartoituksesta loppusiivoukseen saakka ja remontin aikana pidämme huolen riittävästä tiedottamisesta sekä asukkaiden turvallisuudesta. Erikoisosaamistamme ovat huopakattojen sekä tiilikattojen erilaiset kattotyöt. Peltikattoprojekteissa luotamme kokeneisiin peltiseppiin, joiden kanssa teemme tiivistä yhteistyötä.

Kunnon katto antaa pitkäaikaisen suojan

Katon modernisointi tai saneeraus on merkittävä osa rakennusten teknistä ja visuaalista parantamista . Laadukas ja oikein asennettu katto suojaa koko rakennuksen rakenteita kosteudelta sekä parantaa rakennuksen energiatehokkuutta päästämättä lämpöä harakoille. Pidemmällä tähtäimellä kunnon katto maksaa itsensä takaisin ja nostaa kiinteistön arvoa. Katon kestävyyden takaamiseksi käytämme vain laadukkaita materiaaleja ja hyväksi todettuja tuotteita.

Scroll to Top