Näppärä & Kätevä

Radon­korjaukset

Radonkorjaus ja radonmittaus

Tarjoamme kattavat ja ammattitaitoiset radonkorjauspalvelut avaimet käteen-periaatteella, kustannustehokkaasti. Suoritamme työn mittauksista korjaustoimenpiteisiin saakka. Huomioimme aina rakennuksen ominaisuudet ja muut tekijät, kuten ilmanvaihdon ja maaperän olosuhteet, jotta löydämme jokaiseen kohteeseen sopivimmat ratkaisut.

Radonkorjaus turvallisesti

Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi radonimureiden ja -kaivojen asennukset, alapohjan alipaineistukset, tiivistystyöt sekä olemassa olevien radonpoistolaitteistojen huoltotoimenpiteet. Kaikki korjaustyöt tehdään Suomen Säteilyturvakeskuksen (STUK) kouluttamien ammattilaisten toimesta, joten voit luottaa siihen, että korjaustyöt ovat luotettavia ja turvallisia.

Radonkorjauksen eteneminen

Joissakin tapauksissa, pienet muutokset rakennuksessa riittävät, kun taas toisissa tapauksissa radoninpoistojärjestelmän asentaminen on tarpeen. Korjaustyön kesto riippuu kohteen tarpeista, mutta tyypillisesti radonkorjaus valmistuu yhdessä arkipäivässä. Tämän jälkeen sisäilman radonpitoisuudet ovat turvallisella tasolla ja terveysriski on minimoitu. Ota yhteyttä meihin ja anna meidän auttaa suojaamaan asukkaiden terveyttä radonin terveysriskeiltä.

Tehokas sisäilmakorjaus Pirkanmaalla

Toteutamme sisäilmakorjaukset erilaisiin kohteisiin. Sisäilmakorjaustöihimme kuuluvat tiivistykset, ilmanvaihdon parantaminen sekä valesokkelikorjaukset. Meiltä löytyy vaadittava erityisosaaminen sisäilmakorjausten suorittamiseen, huippuosaajat sekä kattava ymmärrys terveellisistä ja asumismukavuuden kannalta optimaalisista sisäilmaolosuhteista. Pääasiassa toimimme Pirkanmaan seudulla.

Sisäilmakorjaus parantaa sisäilman laatua

Tyypillisesti sisäilmaongelmat johtuvat riskirakenteista, jotka ovat olleet yleisiä entisaikaan. Korjaamme riskirakenteet poistaen niistä aiheutuvat sisäilmaongelmat. Toimimattomat rakenteet voivat johtua esimerkiksi kosteusrasituksen huomioimatta jättämisestä rakentamisessa, riittämättömästä ilmanvaihdosta, maaperästä tai ilmaston vaikutuksista. Myös aiemmin korjattuihin rakennuksiin joudutaan usein tekemään sisäilmakorjauksia, jos ilmatiiviyttä on parannettu hengittävyyden kustannuksella. Tärkeää terveellisen sisäilman kannalta on, että rakennukset ovat sekä ilmatiiviitä että hengittäviä.

Scroll to Top